"Biflování" versus e-learning? - Brodský, Zdeněk
Objasnenie a vymedzenie pojmu e-learning. Štúdium off-line a jeho zložky. Využívanie e-learningu. Efektívne využitie informačných technológií. Kľúčová vlastnosť e-learningu. Výhody e-learningu.