Dizertačná práca: Aplikácia viacrozmerných metód pri analýze výsledkov hospodárenia vybraných odvetví a podnikov SR v roku 2000 - Vojtková, Mária, 1966-
Informácia o dizertačnej práci: Aplikácia viacrozmerných metód pri analýze výsledkov hospodárenia vybraných odvetví a podnikov SR v roku 2000. V práci sú analyzované anonymizované podnikové údaje poskytnuté pre vedecké účely zo Štatistického úradu SR. Ciele a závery dizertačnej práce.