Přípravné vzdělávání učitelů ve vybraných státech Evropy a jeho změny ve světle boloňského procesu - Skuhrová, Štěpánka
Reforma prípravného vzdelávanie učiteľov súvisiaca s boloňským procesom vo vybraných štátoch Európy a USA: Belgicko.Bulharsko. Dánsko. Estónsko. Francúzsko.Taliansko.Nórsko.Portugalsko. Rakúsko. Španielsko. Švédsko. Turecko. USA. Česká republika. Záver.