Rakouské reformy - Štěpanovský, Jiří
Pokles svetovej hospodárskej konjunktúry núti vlády európskych krajín k prijímaniu úsporných opatrení. Stručná charakteristika politickej situácie v Rakúsku. Reforma ústavy. Ekonomické reformy. Reformy daní a zdravotníctva. Problémy s dôchodkami.