Když se řekne "hedge fund" - Lepičová, Markéta
Dokončenie z minulého čísla. Rizikové operácie Georga Sorosa. Striedanie cyklu konjunktúry a krachu. Sorosova investičná stratégia - "reflexivita". Jeho sociálne programy na pomoc regiónom v krajinách strednej a východnej Európy. Mechanizmus fungovania zabezpečovacích fondov. Pôvodné poslenie zabezpečovacích fondov. Fondy a uplatňovanie systému "jedno a 20".