Vytváření firemní image v pojišťovnictví - Kleiner, Petr
Image firmy. Kde sa rodí firemný image. Image poisťovníctva z celosvetového pohľadu. Image poisťovníctva v ČR. Vybudovanie dobrého image a jeho zlepšenie. Príklad z praxe: poisťovňa Allstate.