Možný vývoj zaměstnanosti v pojišťovnách po vstupu do EU - Zuzaňák, Aleš
Český poistný trh po vstupe do EÚ. Počet poisťovní a počet zamestnancov v poisťovníctve medzi ČR a EÚ. Počet zamestnancov v poisťovniach v rokoch 2000 a 2002. Možné dopady na zamestnanosť v poisťovníctve po vstupe ČR do EÚ.