Nehmotný majetok v účtovníctve podnikateľov Slovenskej republiky a v medzinárodných účtovných štandardoch - Baštincová, Anna
Obsahové vymedzenie nehmotného majetku. Oceňovanie nehmotného majetku. Dodatočné náklady vynaložené na nehmotný majetok. Odpisovanie - amortizácia nehmotného majetku.