Vlastnická kontrola českých privatizovaných podniků a morální riziko - Hučka, Miroslav
Privatizácia ako cesta k úspešnejšiemu výkonu vlastníckej kontroly. Efektívnosť výsledku privatizácie podľa Johna Nellisa. Dva modely vlastníckej kontroly korporácií. Český model vlastníckej kontroly korporácií. Reálne štruktúry českých akciových spoločností. Súčasnosť a perspektívy českého modelu vlastníckej kontroly. Morálne riziko vlastníckej kontroly českých privatizovaných podnikov.