Zvláštne obchodné operácie a vybrané aspekty offsetových obchodov - Knapik, Peter
Terminológia a typológia výmenných obchodných operácií. Offsetové obchodné operácie. Klasifikácia offsetov. Výhody a nevýhody offsetových operácií.