Analýza reklamného trhu podľa výrobcov a značiek v Slovenskej republike - Nagyová, Ľudmila
Obsahové vymedzenie pojmu reklama. Ciele reklamy. Identifikácia trhových cieľov. Prehľad najväčších výrobcov z hľadiska objemu prostriedkov investovaných do reklamy v rokoch 1998 až 2001. Výdavky na reklamu a ich návratnosť. Analýza vývoja reklamného trhu z hľadiska celkového objemu preinvestovaných prostriedkov v reklame v rokoch 1998, 1999, 2000 a 2001. Analýza vývoja hlavných ukazovateľov reklamného trhu.