Úloha fundamentálnej analýzy akcií na kapitálovom trhu v Slovenskej republike - Kudzbel, Marek
Stručné obsahové vymedzenie pojmu akcia, akciová spoločnosť a výnosy z operácií na kapitálovom trhu. Fundamentálna, technická a psychologická analýza. Fázy fundamentálnej analýzy. Podmienky a realizácia fundamentálnej analýzy na slovenskom kapitálovom trhu.