Hydinári vidia v únii lepší biznis - Janků, Jana
Slovenskí hydinári sú na vstup do únie pripravení - vyššia ochrana pred dumpingom, odchod časti domácej konkurencie, rast dopytu... Slovenský hydinársky priemysel je takmer výlučne v rukách domácich majiteľov. Investície najväčších hydinárskych firiem do nevyhnutnej modernizácie - použité finančné zdroje. Domáce odbytové problémy - dovoz mäsa zo zahraničia (lacné dovozy). Zmeny pre chovateľov, ktoré budú potrebné po vstupe do EÚ.