Zahraniční účastníci a prienik nových technológií v brazilskom poistnom priemysle - Korauš, Antonín
Zahraničné poisťovacie spoločnosti na brazílskom poistnom trhu. Niektoré z poisťovacích a brokerských spoločností pôsobiacich v Brazílii. Databázový marketing v Brazílii. Súčasné prieskumy trhu. Rast dopytu po technológiách a ich využitie. Poisťovanie cez internet.