Spoplatňovanie cestnej siete SR - Mikula, Ján
Pokračovanie príspevku z č. 3/03. Spoplatňovanie ciest a konkurenčná schopnosť slovenských dopravcov. Zloženie nákladov holandského a slovenského dopravcu na vozidlo v roku 2001. Vplyv spoplatnenia cestnej siete na výšku nákladov slovenského dopravcu. Náklady dopravcu v Sk/km pred a po započítaní poplatkov. Faktory, ktoré najviac ovplyvňujú celkové náklady. Jednotlivé oblasti požiadaviek na systém. Systémové požiadavky pri zavádzaní systému spoplatňovania za používanie ciest v SR. Rôzne kritériá pri stanovení výšky poplatkov na cestnej sieti SR.