Microanalysis of pension reform: to switch or not to switch in the Czech Republic? - Ježek, Michal
Skúmanie mikroekonomického dopadu reformy dôchodkového systému v ČR, a jeho prechod z verejného, nefondového základu na súkromný, fondový základ. Tri rôzne schémy dôchodkovej reformy.