Zmeny zákona o DPH účinné od januára 2004 - Kováčiková, Helena
Zmena sadzieb DPH ako najväčšia zmena v zákone č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty. Oprava základu dane. Vrátenie nadmerného odpočtu po 1.1. 2004. Prehľad ďalších zmien v jednotlivých ustanoveniach zákona. Praktické príklady.