<The> Theoretical evolution of the Phillips curve - Bludnik, Izabela
Prezentácia teoretického vývoja Phillipsovej krivky za posledné desaťročia, ukazujúca možnosti zbližovania poznatkov rôznych škôl za účelom lepšieho chápania fungovania hospodárskeho mechanizmu. Alban W. Phillips a Richard G. Lipsey. Ednund S. Phelps. Milton Friedman. Robert E. Lucas.