Daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 2003 - Mackových, Jaroslav
Základné náležitosti podávania daňového priznania. Vymedzenie daňovníka dane z príjmov fyzických osôb. Miesto podávania daňového priznania. Predmet dane z príjmov fyzických osôb. Praktické príklady.