Návrh koncepcie predložený ministrom vnútra a schválený vládou SR 14. mája
Frekventovanosť výkonu štátnej správy. Finančné a personálne zabezpečenie činností. Finančné zabezpečenie činností. Personálne zabezpečenie činností. Pokrač.