Návrh koncepcie predložený ministrom vnútra a schválený vládou SR 14. mája
Budovanie a prevádzka informačného systému. Priestorové a materiálno-technické zabezpečenie. Zhodnotenie súčasnej organizácie miestnej štátnej správy - krajských a okresných úradov. Pokrač.