Etika je nosným prvkom vzdelávania - Križová, Oľga
Veľký nedostatok etiky v hodnotách súčasnej spoločnosti. Hlavnú úlohu zohrávajú egoizmus a otázka peňazí. Úloha rodiny pri výchove nových ľudských bytostí. Projekt prosociálnosti v správaní človeka. Desať faktorov, ktoré treba rozvíjať u dieťaťa, aby z neho vyrástol prosociálny človek.