Účtovná závierka 2003 v sústave jednoduchého účtovníctva - Pecháčová, Tatjana
Záväzné právne predpisy pre sústavu jednoduchého účtovníctva. Účtovná závierka, účtovné knihy, kontrola účtovania, správnosť účtovníctva. Vyhodnotenie daňového zatriedenia. Uzávierka účtovania majetku a záväzkov, účtov peňažných prostriedkov, zúčtovacích vzťahov, zásob, dlhodobého majetku, finančného majetku, uzávierka ostatných účtov, daňového členenia príjmov a výdavkov. Typické uzávierkové účtovné operácie.