Návrh koncepcie predložený ministrom vnútra a schválený vládou SR 14. mája
Návrh na ďalšiu decentralizáciu pôsobností. Návrh decentralizácie pôsobností z okresných úradov na obce. Návrh na decentralizáciu pôsobností na samosprávu vyšších územných celkov. Návrh na nové usporiadanie miestnej štátnej správy. Princípy organizácie špecializovanej miestnej štátnej správy. Návrh na usporiadanie miestnej štátnej správy. Pokrač.