Druhy korupce - Vymětal, Petr
Druhy korupcie - členenie podľa rôznych kritérií (korupcia malá - byrokratická, veľká - politická). Formy korupcie. Uplácanie ako najrozšírenejšia forma korupcie. Modely (vzory) korupcie - ktoré sú označené podľa miesta kde sa najčastejšie vyskytujú (ázijský model, africký model, latinsko-americký model). Typy (varianty) a syndrómy korupcie. Inštitucionalizácia korupcie; štádiá korupcie (klientelizmus).