Fiscal implications of population ageing - Bezděk, Vladimír
Skúmanie dlhodobých fiškálnych dôsledkov veku populácie v ČR. Demografický vývoj do roku 2030. Vplyv veku populácie na trh práce, dôchodkový systém, zdravotnú starostlivosť, vzdelávanie, dávky pre rodiny s deťmi. Dopad veku populácie na verejné výdavky, príjmy, bilanciu a dlh.