Price convergence: what can the Balassa-Samuelsom model tell us? - Holub, Tomáš
Prispôsobovanie cenových úrovní a relatívnych cien štátov strednej a východnej Európy k cenám v Európskej únii. Teória cenovej konvergencie - Balassa-Samuelsonov model.