Liberalizácia pohybu kapitálu v Slovenskej republike - Jankovská, Anežka
Základné prístupy a úlohy OECD regulujúce pohyb kapitálu a finančných služieb. Úloha Banky pre medzinárodné zúčtovanie v liberalizačnom procese. Medzinárodný menový fond pri liberalizácii pohybov kapitálu. Úlohy WTO v procese liberalizácie kapitálu. Záväzky SR voči WTO v oblasti liberalizácie finančných služieb. Záväzky SR voči OECD v liberalizačnom procese. Súčasná úroveň konvertibility slovenskej koruny. Časový priebeh liberalizácie pohybu kapitálu a finančných služieb.