K problematike reklamy pri cestách a miestnych komunikáciách - Mošovský, Otto
Význam reklamy v hospodárstve Slovenskej republiky. Vonkajšia reklama a jej špecifické pôsobenie. Legislatívne podmienky pre umiestňovanie informačných, reklamných a propagačných zariadení. Finančný prínos reklamy pre hlavné mesto. Celkový obraz o stave reklamných zariadení v Bratislave. Príklad Lamačskej cesty.