Zapojenie SR do medzinárodnej spolupráce v oblasti informačnej spoločnosti v doprave - Mikula, Ján
Výskumný ústav dopravný a zapojenie SR do medzinárodnej spolupráce. Príprava niekoľkých medzinárodných projektov. Stručný popis a charakteristika projektov CONNECT, ACCESS, IAGALA.