Hospodářská politika třetí cesty ve Velké Británii - Šmídová, Zuzana
Hodnotenie tretej cesty ako hospodárskej politiky vo V. Británii od r. 1997. Termín tretej cesty v britskom kontexte (A. Giddens). Pohľad univerzitných ekonómov. Praktická hospodárska politika tretej cesty - fiškálna, monetárna a politika zamestnanosti.