Stav právneho poriadku a jeho perspektívy vo väzbe na proces aproximácie práva Európskych spoločenstiev a Európskej únie - Ovečková, Oľga
Vplyv aproximácie práva Európskych spoločenstiev a Európskej únie na právny poriadok Slovenskej republiky s osobitným zreteľom na problematiku transpozície smerníc, a to tak z hľadiska obsahu, ako aj z pohľadu formy transpozičných opatrení.