Miesto Slovenskej republiky v oblasti odpadového hospodárstva v rámci Európskej únie - Gallovič, Peter
Významné zmeny odpadového hospodárstva Slovenskej republiky. Preberanie európskej legislatívy prebieha v troch základných krokoch. Transponovanie Smernice Rady č. 2002/95/ES a č. 2002/96/ES o elektronickom šrote. Odpadové hospodárstvo a jeho spojitosť s ekonomickou sférou.