K problematike kontroly v územnej samospráve - Nikodým, Dušan
Problematika kontroly v podmienkach duálneho systému správy vecí verejných, vykonávanej prostredníctvom štátnej správy a územnej samosprávy. Kontrolné mechanizmy, ktoré vo vzťahu k územnej samospráve majú kontrolnú pôsobnosť.