O princípe subsidiarity vo verejnej správe - Kukliš, Peter
Kľúčový význam princípu subsidiarity v decentralizačných procesoch. Charakteristika princípu subsidiarity. Niektoré zahraničné skúsenosti. Prínosy a riziká implementácie princípu subsidiarity. Kontrolné systémy a implementácia princípu subsidiarity.