Problematika odpadov ako integrálna súčasť sanácie postihnutých urbánnych území - Finka, Maroš
Problematika odpadov v environmentálnom i ekonomickom kontexte. Problematika likvidácie odpadov a problémy stavebných objektov po dobe ich morálnej i fyzickej životnosti. Revitalizácia postihnutých území v členkých krajinách EÚ. Postihnuté urbánne územia a odlišnosti vyplývajúce zo špecifických historických, sociálnych a ekonomických podmienok tej-ktorej krajiny. Kľúčové problémy veľkých urbánnych postihnutých území. Typy veľkých urbánnych postihnutých oblastí. Iniciatívy, programy a projekty EÚ.