Prínos Recyklačného fondu k zhodnocovaniu odpadov v SR - Dlhopolček, Juraj
Slovenská republika a problematika zberu, triedenia a zhodnocovania odpadu. Zriadenie Recyklačného fondu (RF) . Základné úlohy RF. Obsah komoditných programov jednotlivých sektorov RF. Prehľad schválených prostriedkov z Recyklačného fondu. Stav vybavovania žiadostí o príspevky z RF. Oblasť propagácie separovaného zberu a zhodnocovania odpadov.