Účtovná závierka poisťovne - príklad - Juhászová, Zuzana, 1970-
V tomto príspevku autorka uvádza na príklade poisťovne Adonis, a.s., vybrané skutočnosti týkajúce sa buď priamo charakteristickej činnosti poisťovní - poistenia a zaistenia, alebo ostatných činností a ich dopad na vybrané položky výkazov.