Preddavky na daň z príjmov právnických osôb - Oláh, Eduard
V príspevku sú podrobne rozobrané povinnosti právnických osôb pri ich preddavkovej povinnosti tak, ako vyplývajú z platného znenia par. 42 Zákona o dani z príjmov.