Zrušenie dane z dedičstva a darovania - Mäsiarová, Terézia
Jednotná sadzba dane z prevodu od januára 2004. Nové pravidlá na oceňovanie prevádzaných nehnuteľností. Zrušenie dane z dedičstva a darovania od 1. 1. 2004.