Účtovný rok sa od roku 2004 nemusí vždy rovnať kalendárnemu - Mäsiarová, Terézia
Kalendárny rok, účtovný rok, hospodársky rok. Ako postupovať pri zmene účtovného obdobia, ktorí podnikatelia môžu požiadať o zmenu účtovného obdobia.