Zapájanie malých a stredných podnikov do cezhraničnej spolupráce na príklade slovensko-poľskej cezhraničnej spolupráce - Marková, Viera
Charakteristika cezhraničnej spolupráce a euroregionálneho rozvoja. Cezhraničná spolupráca medzi Slovenskou a Poľskou republikou z aspektu prijatých dokumentov. Realizácia slovensko-poľskej cezhraničnej spolupráce pomocou programu PHARE. Analýza slovensko-poľskej cezhraničnej spolupráce v rámci Prešovského kraja. Bariéry zapájania malých a stredných podnikateľských subjektov do cezhraničnej spolupráce.