Kooperačný strategický marketing cieľového miesta ako prostriedok na zvyšovanie konkurencieschopnosti na trhu - Raši, Šimon
Vymedzenie postavenia a úlohy kooperačného strategického marketingu cieľového miesta cestovného ruchu ako nástroja na zvyšovanie konkurencieschopnosti na globálnom trhu cestovného ruchu.