Teoretické aspekty financovania neziskových organizácií - Šebo, Ján
Vymedzenie neziskových organizácií a neziskového sektora ako sústavy autonómnych organizácií, ktoré vykonávajú verejnoprospešnú činnosť a ktorých cieľom nie je dosahovanie a rozdeľovanie zisku medzi zakladateľov a zamestnancov neziskových organizácií na jednej strane, ani plnenie príkazov v rámci definovaných mocenských štruktúr, ktoré predstavuje štát prostredníctvom systému verejnej správy na strane druhej. Zdroje financovania neziskových organizácií. Metódy financovania neziskových organizácií. Efektívnosť financovania neziskových organizácií.