Prínos cielenia inflácie k teórii a praxi menovej politiky vo svete a v krajinách V4 - Šulajová, Žaneta
Cielenie inflácie ako jednej z viacerých možností vedenia menovej politiky. Princípy režimu cielenia inflácie. Prínos cielenia inflácie pre menovú politiku vo svete. Prínos cielenia inflácie pre menovú politiku v krajinách V4. Schéma zjednodušeného transmisného mechanizmu v režime cielenia inflácie.