Desaťročie transformačných zmien v ekonomickej teórii a praxi - Uramová, Eva
Zámerom príspevku je ohliadnutie sa za tým, čo znamenali 90. roky pre rozvoj ekonomickej teórie a praxe na Slovensku, v akom vzťahu koexistovala teória a prax a aké nové, zásadné okolnosti treba predvídať, akceptovať, prípadne ich aktívne formovať v nadchádzajúcom období.