Rozhodovanie o štruktúre zdrojov financovania - Bobáková, Viktória
Niektoré príčiny poklesu vlastných zdrojov financovania a vysokého podielu cudzích zdrojov na základe analýzy vzťahu zadlženosti a podnikových výsledkov. Príčiny tohto stavu a možné východiská. Vzťah zadlženosti podniku a miery rizika. Faktory determinujúce rozhodnutie o rozsahu zadlženia. Niektoré problémy financovania z cudzích zdrojov v slovenskej ekonomike. Celkové stavy úverov. Úrokové miery zo stavu úverov.