Alternatívne režimy protiinflačnej politiky a cielenie inflácie - Gonda, Vladimír
Alternatívne režimy menovej politiky. Režimy menovej politiky v tranzitívnych ekonomikách. Podstata cielenia inflácie. Špecifiká inflačného cieľa. Motivácie pre zavedenie cielenia inflácie. Predpoklady zavedenia režimu cielenia inflácie. Pozitíva režimu cielenia inflácie. Problémy spojené s režimom cielenia inflácie. Cielenie inflácie a SR - potreba hľadania novej nominálnej kotvy.