Medzinárodné aspekty hlavných ekologických aspektov súčasnosti - Lipková, Ľudmila
Definícia hlavných ekologických problémov. Hospodársky rozvoj a ekológia. Riešenie ekologických problémov Zeme na medzinárodných fórach.