[Finančný a bankový marketing] - Majcher, Milan
Recenzia na publikáciu J. Medveďa a Z. Kováčovej: Finančný a bankový marketing. Rozdelenie publikácie do troch vzájomne prepojených častí. Charakteristika jednotlivých častí. Komu je publikácia určená.